Kaş Deprem : Kekova Tekne Turu / Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . 16 yaşındaki lise öğrencisi, sınıfta kalp krizi geçirip
16 yaşındaki lise öğrencisi, sınıfta kalp krizi geçirip from www.cumhuriyet.com.tr
Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı .

Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem!

Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Setur Finike Marina | Marinalar.com
Setur Finike Marina | Marinalar.com from marinalar.com
Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' .

Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem!

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Kandilli rasathanesi aynı depremi 6.1 büyüklüğünde ölçtü.

Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Sportif balıkçı, Kızılırmak'a bırakılan halk arasında
Sportif balıkçı, Kızılırmak'a bırakılan halk arasında from i.tv100.com
Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı .

Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Deprem antalya kent merkezinin yanı sıra, çevre iller ve ilçelerde de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kaş Deprem : Kekova Tekne Turu / Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.